ALGEMEEN

Het Epop Festival is gratis en blijft gratis. Ook dit jaar besteden wij weer extra aandacht aan de aankleding. Dat betekent nog meer sfeer, nog meer gezelligheid. De indeling zal ongeveer hetzelfde zijn. Of toch niet? De ingang komt in ieder geval op dezelfde plaats als vorig jaar en bij de Sint Martinuskerk aan de overkant wordt weer een fietsenstalling gecreëerd.

KIDS

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen op het festival. Zo is er een Kidsplaza waar de hele middag voor vermaak wordt gezorgd. Op de Kidsplaza kunnen de kids terecht voor de volgende activiteiten: ezeltje rijden, verfen, ballonnen knopen, blikgooien, skelter rijden en steppen, springkussen, gratis ranja voor de kids.

FOODCORNER

Sinds twee jaar hebben wij onze eigen Food Corner, mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met de Vossenberg. Gelukkig hebben we een paar geweldenaren gevonden die een smerig lekker menu in elkaar gezet hebben. Zij gaan dit live voor jullie op het festival bereiden, lekkerder krijg je het niet!

LOCATIE & VERVOER

Het festival is in het Loeffpark in het centrum van Epe. Parkeren - Op kruip afstand kun je de auto, motor of step parkeren op meerdere gratis grote parkeerplaatsen. Geen flauwekul dat onze bezoekers na een gratis festival nog even 25 euro moeten aftikken. Gratis is bij ons gratis! Fiets - tegenover het festivalterrein is een fietsenstalling OV - Tegenover bushalte Epe Centrum. Bussie 203 vanaf station Zwolle of Apeldoorn

DE GESCHIEDENIS VAN STICHTING EPOP

Het begin: Trapfestival

In 1973 werd het nieuwe jongerencentrum De Trap geopend. Om de Eper bevolking te tonen wat de jongeren daar doen werd door die jongeren een open dag georganiseerd, het eerste Trapfestival. Het Trapfestival is georganiseerd tot 1992. In 1994 en 1995 organiseren Mamuze en Stichting Koppel een jongerenfestival rond Koninginnedag. In 1996 en 1997 keert het Trapfestival terug nu georganiseerd door Jongerencentrum Maddox. In 1998 was er geen festival.

Epop Festival

Toen in 1998 het integrale jeugdbeleid Epe werd samengesteld (verricht door Spectrum) is tijdens de onderzoeksfase gebleken dat het gros van de jeugd in de gemeente nog steeds grote belangstelling heeft voor een (muziek)festival. Daarom start Stichting Koppel in 1998 met het Epop Festival dat sindsdien elk jaar heeft plaatsgevonden.

Epop 1999

Stichting Epop

In 2014 is Stichting Epop opgericht en is de organisatie van Epop Festival hierin ondergebracht. Stichting Epop gaat verder dan alleen Epop Festival. In het kort: Muziek voor iedereen. Voor iedereen betekent dat we een brede programmering nastreven. Voor iedereen betekent daar waar mogelijk gratis, anders laagdrempelig. Voor iedereen betekent voor liefhebbers maar ook voor uitvoerenden.

De programmering richt zich niet op bekende uitgekauwde namen maar is een mix van interessante, uitdagende en verrassende artiesten en muzikale projecten. Stichting Epop is vernieuwend, niet volgend en neemt daarmee een unieke plaats in de regio Epe en Gelderland.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

© Stichting Epop. Alle rechten voorbehouden   |   webdesign ZAINZ