“Inmiddels zou de gemiddelde festivalbezoeker het wel moeten weten: een show van Afterpartees betekent meestal een afgebroken tent, met enkele gebroken harten en ledematen toe.”

 

We doen het nooit. Een band voor de 2e keer boeken. In 2014 opende ze Epop Festival. Daarna ging het snel en stonden ze op alle grote festival: Lowlands, Pinkpop, Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole, Into the Great Wide Open, Zwarte Cross, Paaspop, Aspergepop, enz. Elke keer dat we erbij waren was het feest, Afterpartees stelt nooit teleur. Enkele opmerkingen “er loopt in Nederland momenteel geen ander gitaarbandje rond waarvan je zo’n goed humeur krijgt.” “Inmiddels zou de gemiddelde festivalbezoeker het wel moeten weten: een show van Afterpartees betekent meestal een afgebroken tent, met enkele gebroken harten en ledematen toe.”
Dit jaar kwam het langverwachte 2e album uit: ‘Life is Easy’ is een album geschreven in de traditie van energieke rock ‘n roll en de eeuwige liefde voor puntige popliedjes. 4 Jaar later sluiten ze de jubileumeditie van Epop Festival af.
Tik maar af!

© Stichting Epop. Alle rechten voorbehouden   |   webdesign ZAINZ